Over Silvare

COMPANY

Silvare build the new generation

Our people

Silvare is gestart vanuit onze gemeenschappelijke ambitie om veranderingen te realiseren binnen de vastgoed- en bouwwereld. Onze passie om duurzaam te bouwen en het besef dat dit een verantwoordelijkheid is die genomen moet heeft ons ertoe gebracht om daar samen met partners intensief in op te trekken.

“De visie en missie van Silvare om duurzaam en verantwoord te bouwen zie je op alle fronten terug in hun werkzaamheden.”

Tim VermeendCreatief Directeur Urban Climate Architects
Oprichter

David Uhlenbroich

Consectetur adipiscing elit. Etiam id mi faucibus, malesuada quam eget, facilisis turpis. Quisque ac purus erat.

Donec id pharetra tellus, vitae vehicula dolor. Aenean leo lorem, tempor vel mauris in, interdum fringilla erat. Nam auctor sodales dapibus. Ut et nibh sed neque lobortis mollis. Cras mauris tellus, ornare sed vestibulum eu, sagittis vitae justo. Vivamus pellentesque augue in orci commodo dignissim. Fusce id mi lacus.

Nullam ultricies mollis lorem, ac gravida diam pretium eget. Ut porttitor scelerisque lacus, a fringilla felis blandit sed.

Onze missie

De bouwsector staat de komende jaren voor een flinke uitdaging. Wij zien het als de taak en verantwoordelijkheid van onze generatie, te zoeken naar duurzamere en toekomstbestendige oplossingen om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar woningen. Silvare verschuift de focus van traditionele bouw naar houtbouw.